Home / Tag Archives: shoferja

Tag Archives: shoferja

Teuta Selimi bëhet shoferja më seksi që keni parë

Teuta Selimi është shoferja më seksi që keni parë. Ajo ka një kohë të gjatë që vozit dhe tanimë është një shofere e zonja që çdo pasagjer ndahet i kënaqur me të, Këngëtarja që më së shumti përfiton nga dasmat dhe ahengjet, bën një jetë të mirë nga to. Teuta …

Lexone