Home / Tag Archives: shkrimtari

Tag Archives: shkrimtari

Plas sherri ne studion e Zhejit, të gjithë sulmojnë Jazexhiun…

Ka filluar një debat i fortë në studion e 360 grade në ora news mes historianit Olsi Jazexhiu dhe Agim Doçi, ku nuk kanë munguar fyerjet dhe kërcënimet.Në debat e sipër ku të ftauarit po kundërshtonin Jazexhiun, ka replikaur edhe shkrimtari Agim Doci ku i ka thënë njeri pa kulturë dhe pa moral. Fyerjet e shkrimtarit nuk i ka duruar dot historiani dhe më pas e ka ofenduar duke i thënë injorant.Jazexhiu: Po ti je injorant mo burrë e ke kthyer emisionin në ofendime.Doçi: Hjade se ta rregulloj unë kur të dalim nga këtu.Për të qetësuar gjakërat ka ndërhyrë edhe Bledian Koka.The post Plas sherri ne studion e Zhejit, të gjithë sulmojnë Jazexhiun… appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone