Home / Tag Archives: shkrijne

Tag Archives: shkrijne

Këto foto luajnë me mendjen tuaj, a do të jeni në gjendje ta kuptoni cila është e vërteta?

Në më të shumtën e kohës, kur jemi duke lundruar në internet, ne i shikojmë vetëm pjesërisht gjërat, duke mos u fokusuar shumë tek ato dhe rrjedhimisht, humbasim kontekstin e tyre të vërtetë.Mëposhtë do shikoni disa foto, të cilat në pamje të parë shfaqen komplet ndryshe nga çfarë janë në të vërtetë, por nëse përqëndroheni mirë tek to, do e kuptoni atë që fshihet pas tyre.Në pamje të parë, shoqërueset e nuses në këtë foto duken si xhuxhe, por nëse e vrojtoni mirë foton, do kuptoni se ato në fakt janë ulur sipër gjunjve të shoqëruesve të burrit.Një xhirafë me dy koka? Apo mos ndoshta janë dy xhirafa, vetëm se këndi i fotos ‘gënjen’ në mënyrë perfekte?Një fëmijë me këmbë gjigande… Ose ndoshta një bebe i ulur mbi gjunjtë e një burri…“Njeriu qen”Një qen që po udhëton i vetëm? Fuqia e këndit të fotografisë bën të vetën…A ju tmerroi ky pëllumb i stërmadh? Në fakt, ‘fytyra e tij e frikshme’ dhe ai burri që po ecën poshtë tij në terezi të vet, të shkrijnë së qeshuri…Çfarë po nd..

Lexone