Home / Tag Archives: shkaterrojne

Tag Archives: shkaterrojne

FOTOT: Hekuri, betoni dhe eskavatorët pushtojnë Valbonën, ja si po e shkatërrojnë Hec-et këtë mrekulli

Kur shkon në Valbonë, rrugës të bien në sy këto rrethime , tabela e roje që të thonë mos fotografo.Por në fotografuam, se nuk na rrihej pa e dërguar në dritare.net që ta shohin ata ambjentalistët e Parkut të Liqenit.Shikoni si po shkatërrohen këto bukuri të rralla, ku janë ambjentalistët që bënë namin kur u ndërtua këndi i lojrave te liqeni, ku nuk u pre asnjë pemë? Dini gjë?Mbase fotot nuk kanë efektin e duhur se janë bërë në distancë, ngaqë nuk të lejojnë.Është plot roje, beton e zhurmë Valbona, tani.Zhurma e betoniereve shkon bujtinë, me bujtine, si zhurma e bishës që po vret të bukurën.Valbona na la. Të na rrojnë ambjentalistët./dritare.net/

Lexone

Philadeplia triumfon në Super Bowl, tifozët shkatërrojnë qytetin

The Philadelphia Eagles ka firuar në Super Bowl ndaj New England Patriots, për herë të parë në histori të klubit Triumfi për herë të parë në Super Bowl ka “çmendur” tifozët e Eagles, të cilët kanë shkaktuar trazira të mëdha në qytet. Rreth 8.000 tifozët kanë dalë të festojnë në …

Lexone