Home / Tag Archives: shkaterrim

Tag Archives: shkaterrim

Ja çfarë do të ndodhë më 21 gusht (Video)

Ja çfarë do të ndodhë më 21 gusht (Video)

21 gushti 2017 do të jetë dita e shënuar kur do të ndodhë eklipsi që do të mbulojë tërësisht diellin. Ky eklips ndodh për herë të parë që nga viti 1918.Hëna do të zhvendoset pas Diellit dhe sipërfaqja e Tokës do të zhytet në hije të plotë për disa minuta. …

Lexone