Home / Tag Archives: shikojeni

Tag Archives: shikojeni

Perla e Edi Palokës

Në videon e mëposhtme, Edi Palokës i merret fjalët dhe shkakton një situatë mjaft qesharake.Për më shumë, shikojeni vet:A post shared by Zone e Lire (@zoneelire.al) on May 8, 2018 at 9:03am PDTThe post Perla e Edi Palokës appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Nëse nuk besoni në mrekulli, shikojeni këtë…! (Video)

Nëse nuk besoni në mrekulli, shikojeni këtë…! (Video)

Djali dy vjeçar u rrëmbye në ujë. Pa pasur frikë nga rryma e ujit, djali qëndronte në mënyrë të sigurtë mes rrjedhjes së fortë të ujit. Incidenti ka të bëjë me një djalosh i cili u bllokua në ujë duke luajtur në bregun e lumit. Duke parë guximin e djalit …

Lexone