Home / Tag Archives: shalqirin

Tag Archives: shalqirin

FOTO/ Blen një shalqi në treg, por ngelet me gojë hapur kur e ndan më dysh

Rrallëherë kemi pasur rastin të dëgjojmë për shalqirin me ngjyrë të verdhë. Por, fatin për të shijuar një të tillë e kishte pasur një vajzë e cila kishte shkuar për të bërë shoping në treg.Dhe në momentin që e ndau në dy pjesë përjetoi befasinë e veçantë, pasi kurrë nuk kishte pritur që shalqirin të cilin e kishte blerë në treg, përbrenda do të ketë ngjyrë të verdhë.Thuhet se shalqiri me këtë ngjyrë është me të vërtetë i shijshëm, më i ëmbël se i kuqi dhe ka një shije pak a shumë si mjalti. Ky produkt është shumë i kërkuar në tregjet globale.

Lexone