Home / Tag Archives: seriozse

Tag Archives: seriozse

Mësojeni kujt i ka ngjarë djali i Sinanit dhe Andrrës (Foto)

Mësojeni kujt i ka ngjarë djali i Sinanit dhe Andrrës (Foto)

Ans, kështu quhet djali i Sinan Hoxhes dhe Andrra Destanit. Ansi është fëmijë simpatik, por edhe mediatik Ndryshe nga babai e nëna e tij që shfaqen gjithmonë të buzëqeshur, Ansi zakonisht është tejet serioz. Se është serioz, e thotë edhe nëna e tij, Andrra. Ani simpatik është rritur e zbukuruar, …

Lexone