Home / Tag Archives: sekondash

Tag Archives: sekondash

VIDEO/ Momenti shokues: Plas grushti në klasë, nxënësi sfidon mësuesin, përplaset mbi tavolinë

Ky është momenti shokues kur një mësues godet me grushte një nxënës gjatë orës së mësimit.Grindja e dhunshme nisi pasi nxënësi sfidoi mësuesin duke iu hedhur në gjoks.Fill pas kësaj mësuesi e kap nxënësin dhe e përplas tek tavolina.Ndërkaq nxënësi ngrihet në këmbë pas disa sekondash dhe filloj të grushtojë mësuesin i cili i përgjigjet po me të njëtën “monedhë”.Është dashur ndërhyrja e nxënësve të tjerri që sherri mes tyre të ndalet.Incidenti ka ndodhur në shkollë në SHBA. (TemA)

Lexone