Home / Tag Archives: sekondanderkohe

Tag Archives: sekondanderkohe

FOTOT: Del në treg “Exige Sport 410”, 117 000 euro për “rrufenë” e autostradave

Sapo ka dalë në treg e ashtëquajtura “rrufe e autostradave”.Këtu bëhet fjalë për Exige Sport 410, që i bashkohet Exige Sport 350 dhe Cup 430 të cilat janë konsideruar si makina tepër të shpejta.Specialistët kanë parashikuar që ky mjet të arrijë nga 0 në 100 km/h për 3,4 sekonda.Ndërkohë ka një shpejtësi maksimale prej 290 km/h.Deri më tani çmimi i kësaj makine fantastike është menduar të shkojë 117 000 euro. (TemA)

Lexone