Home / Tag Archives: ruajtese

Tag Archives: ruajtese

Xiaomi sjell Redmi 5 me 4GB RAM

Që kur u zbulua në dhjetor, Xiaomi Redmi 5 ka qenë në dispozicion për tu blerë në Kinë me 2GB RAM dhe 16GB hapësirë ruajtëse, ose 3GB RAM dhe 32GB hapësirë ruajtëse. Ndoshta duke iu përgjigjur kërkesës së tregut, Xiaomi tani ka lëshuar në heshtje një variant të tretë të …

Lexone