Home / Tag Archives: rrjeteve

Tag Archives: rrjeteve

Astronauti shëtitet nëpër hapësirë mbi fshesën elektrike (Video)

Astronauti shëtitet nëpër hapësirë mbi fshesën elektrike (Video)

Anton Shkaplerov nga Rusia, që shërbeu në Qendrën Ndërkombëtare të Hapësirës si inxhinier, ka postuar një video ku tregon se si argëtohej gjatë kohës së lirë. I ulur mbi një fshesë elektrike dhe me këngën “I Belive I can Fly” të R Kelly, 45-vjeçari mahitet se kinse është duke fluturuar, …

Lexone