Home / Tag Archives: rrenqethese

Tag Archives: rrenqethese

ÇFARË I SHOKOI SOT SHKODRANËT NË RRUGËN E SHIROKËS?

Pamje rrënqethëse kanë parë sot kalimtarët në rrugën e Shirokës.Një kalë i ngordhur ka qëndruar për orë të tëra në trotuar, mesa duke i aksidentuar nga ndonjë automjet.Askush nuk i ka shkuar në ndihmë kafshës pas aksidentit, madje as për ta larguar prej andej.Syri kureshtar njerëzor është mjaftuar për ta fotografuar, shkruan Shkodranews.Sakaq imazhi është bërë viral për faktin se pranë kalit shkon një qen, si dëshmi që kafshët ndonjëherë janë dhe më “humanë” se ne njerëzorët.Pamje të tilla kanë ngritur revoltën në rrjete sociale dhe janë apel për mbrojtjen e kafshëve.Denoncimi nuk mjafton, duhet vepruar!

Lexone