Home / Tag Archives: rendesine

Tag Archives: rendesine

Ja çfarë simbolizojnë gurët e çmuar në unazën e fejesës

Ja çfarë simbolizojnë gurët e çmuar në unazën e fejesës

Nëse po mendoni t’i propozoni për martesë partneres suaj, kini kujdes në zgjedhjen e unazës që do t’i blini. Për ta mahnitur atë, përpiquni të përshtatni gurin e unazës me personalitetin e saj.·Diamanti në unazë është simboli i pastërtisë. Tregon shenjtërinë e marrëdhënies dhe rëndësinë që ajo ka në jetën …

Lexone

48 mijë nxënës nga Kosova dhe Maqedonia përfitojnë libra

Majlinda Kelmendi mbështet gjithashtu iniciativën, ajo do të takojë nxënësit në klasat e tyre për t’u treguar për rëndësinë e leximit. Fondacioni i MoneyGram në bashkëpunim me Qendrën për Arsim e Kosovës dhe Fondacionin për iniciativa edukative dhe kulturore Step by Step, njoftojnë sot nisjen e programit i cili synon …

Lexone