Home / Tag Archives: regjistrimin

Tag Archives: regjistrimin

Belgjikë, gjykata: ‘Fb’ nuk respekton privatësinë

Gjykata e Brukselit i ka kërkuar “Facebook”-ut të ndalë regjistrimin e të dhënave të shfletimit të përdoruesve në Belgjikë derisa të jetë në përputhje me legjislacionin e Belgjikës për privatësinë.Për më tepër, rrjeti social do të duhet të shkatërrojë informacionin “ilegalisht” të konfiskuar.Gjykata ka paarshikuar një gjobë prej 250 mijë euro për çdo ditë vonesë në respektimin e dënimit. “Facebook”-u ka njoftuar se do të apelojë vendimin.16 shkurt 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone

Forca të shumta policie në rrugë. Ç’po ndodh në …? (Foto)

Kontrolle të përforcuara policie janë vënë re mbrëmjen e sotme në Durrës, në rrugën e re të portit. Postblloqet e policisë kalonin në sitë automjetet që hynin dhe dilnin nga Durrësi, duke ushtruar kontroll të imtësishëm tek disa prej tyre. Nuk dihet ende pse policia e Durrësit ka përforcuar postblloqet …

Lexone