Home / Tag Archives: pushojte

Tag Archives: pushojte

Nëna e dy vjeçarit që preku botën rrëqeth me poezinë: Mos qani, më duhet të fle

Mamaja e Alfie Evans, vogëlushit që vdiq pas një beteje të gjatë me sëmundjen vdekjeprurëse dhe preku të gjithë njerëzit, ka ndarë një postim që ka thyer zemrat e të gjithëve. Kate James, 20 vjeç, ndau vargjet e një poeme, e cila fillon me fjalët:Mami, mos qaj tani, sepse duhet të fle” Alfie, dy vjeç, ishte duke vuajtur nga një gjendje e rëndë, por e pavlerësuar e trurit.Pavarësisht nga një betejë ligjore e profilit të lartë, e cila bëri tituj në të gjithë globin, gjykata vendosi se ishte në interesin më të mirë të Alfie për të fikur ventilimin e tij dhe për të filluar kujdesin në fund të jetës.Poema e përshtatur në shqip:Mami, mos qaj tani.Sepse duhet të shkoj të fle.Do të jem gjithnjë pranë jush.Të thaj sytë që qajnë.Babi lutem të jesh i fortë tani.Është koha për mua të pushoj.Të tre ne së bashku baba.Keni luftuar, keni bërë më të mirën.Ju keni luftuar për mua me të gjithë.Gjykatat, mbretëreshën, Papën.Ndërsa ende kujdeseni për fëmijën tuaj.Ju kurrë nuk ..

Lexone