Home / Tag Archives: propozojne

Tag Archives: propozojne

VIDEO: Kur dy vajza propozojnë njëra-tjetrën për martesë, pa e ditur… në një ditë

Ky propozim për martesë midis dy vajzave është bërë viral në internet.Kjo për arsyen pasi ato pa ditur gjë kishin vendosur që të propozonin njëra-tjetrës për martesë në të njëjtën ditë.Në pamjet filmike do të shikoni se si Jessa Gillaspie ulet në një gju përpara të dashurës së saj Becky McCabe për t’i vënë unazën.Por në këtë moment McCabe “hidhet përpjetë” nga gëzimi dhe menjhërë hap çantën dhe nxjerr edhe ajo një unëza me të cilën do t’i propozonte po sot për martesë Gillaspie.Më pas Becky i dha gjithashtu Jessa-s një ditar prej 60 faqesh për arsyet që ajo donte të martohej me të. (TemA)

Lexone

kuriozitete të ndryshme ???

Njeriu pa dyshim është qenia më inteligjente në planet, por ka disa raste që kafshët janë më të afta në disa fusha të caktuara. Për më shumë shikojeni ato.Nuhatja e një qeni është rreth 10 000 deri në 100 000 herë më e mirë se e një njeriu.Tigrat mund të …

Lexone