Home / Tag Archives: propozoje

Tag Archives: propozoje

Plas në Zonë e Lirë/ Lek Plepi i nxjerr unazën Linda Morinës

Nuk kanë pasur fund të papriturat në emisionin ;Zonë e Lirë’, Lek Plepi ka shprehur hapur pëlqimin për Linda Morinën.Madje ai ka pranuar hapur se do të martohej me Lindën edhe për shkak se ajo ishte e virgjër.Por duket se nuk ka mbetur me kaq, ai ka nxjerr një unazë dhe ka dashur ta propozojë për martesë.Se çfarë do të ndodh dhe a do të pranoj Linda, na mbetet të presim edhe pak për ta marrë vesh./Zoneelire.alThe post Plas në Zonë e Lirë/ Lek Plepi i nxjerr unazën Linda Morinës appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone