Home / Tag Archives: propozimin

Tag Archives: propozimin

E FUNDIT: Rama firmos ndryshime në Qeveri, ja kush shkarkohet

Kryeministri Edi Rama ka liruar nga detyra sot zëvendës-ministren për Evropën dhe Punët e Jashtme, Kleopatra Maliqin.Ende nuk bëhen të ditura aryset e këtij vendimi dhe cili do të jetë emri që do të zëvendësojë Kleopatra Maliqin në detyrën e zëvendës-ministres së Jashtme.Ja vendimi:VENDIM Nr. 341, datë 7.6.2018PËR LIRIM NGA DETYRANë mbështetje të nenit 100 të Kushtetutësdhe të pikës 2, të nenit 6, të ligjit nr. 9000, datë30.1.2003 “Për organizimin dhe funksionimin eKëshillit të Ministrave”, me propozimin eKryeministrit, Këshilli i MinistraveVENDOSI:Znj. Kleopatra Maliqi, zëvendësministër përEvropën dhe Punët e Jashtme, lirohet nga kjodetyrë.Ky vendim hyn në fuqi menjëherë.KRYEMINISTRIEdi Rama (TemA)

Lexone