Home / Tag Archives: profesional

Tag Archives: profesional

Kur Teuta Selimi i rregullohet burrit edhe në shtëpi…Kështu duket ajo

Teuta Selimi është njëra ndër këngëtaret më të dashura të skenës muzikore. Ajo është mjaft aktive në rrjetet sociale e cila publikon imazhe të llojllojshme, por më së shumti nga përditshmëria e saj. Këngëtaren Selimi, rrallëherë mund të gjeni pa grim profesional edhe në shtëpi, përveç projekteve që realizon. Më …

Lexone

Teuta Selimi bëhet shoferja më seksi që keni parë

Teuta Selimi është shoferja më seksi që keni parë. Ajo ka një kohë të gjatë që vozit dhe tanimë është një shofere e zonja që çdo pasagjer ndahet i kënaqur me të, Këngëtarja që më së shumti përfiton nga dasmat dhe ahengjet, bën një jetë të mirë nga to. Teuta …

Lexone