Home / Tag Archives: prodhohen

Tag Archives: prodhohen

Prodhohen mbathjet që nuk kanë nevojë të lahen për javë të tëra!

Një kompani daneze ka krijuar mbathje që mund të mbahen veshur me javë të tëra, pa qenë nevoja që të lahen.Organic Basics ka përdorur materiale që përdor edhe NASA për këto mbathje. Këto materiale janë antimikrobe dhe thuhet se mund të vrasin 99,9% të baktereveKëto mbathje përshkruhen si “të durueshme, të rehatshme dhe që nuk mbajnë erë”.The post Prodhohen mbathjet që nuk kanë nevojë të lahen për javë të tëra! appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone