Home / Tag Archives: probleme

Tag Archives: probleme

Bëri 17 vite burg, djali i mirditorit tregon si i fali i ati spiunët

Bëri 17 vite burg, djali i mirditorit tregon si i fali i ati spiunët

Gjon Mark Ndoj tashmë ka vdekur. Ai arriti t’i mbijetojë diktaturës dhe i fali spiunët prej të cilëve bëri 17 vite burg, mbushur me tortura nga më ç’njerëzoret, ndonjëherë për krime që nuk i kishte kryer. Bashkëshortja Vitorja dhe djali Leonard, kërkojnë sot zbardhjen e të vërtetës, se çfarë ndodhi …

Lexone

Bertani probleme me peshën e dobët? Ja çfarë veprimi ndërmerr

Të qenit fytyrë publike në vete nënkupton edhe të dukeni sa mirë. E për një paraqitje me veshje që rri në atë formë që do dëshiron të gjithë, zgjidhja më e mirë është fitnesi, shkruan lajmi.net Prandaj, shumë fytyra publike në rrjetet sociale shpesh postojë foto e video nga palestra. …

Lexone

“E bëjnë të tjerët, përse të mos e bëj dhe unë?”

Shumë prej nesh e konsiderojmë adoleshencën si një kohë “të turbullimit dhe të stresit “, edhe pse adoleshenca shoqërohet me disa probleme është vërejtur se ajo nuk është domosdoshmërisht një periudhë kaq stresuese sa ç’është menduar në të shkuarën. Adoleshenca është e lidhur ngushtë me zhvillimin e vrullshëm të pubertetit …

Lexone

“Gëlltitja” e tabletave kundër dhembjeve, ndikojnë në të dëgjuarit

“Gëlltitja” e tabletave kundër dhembjeve, ndikojnë në të dëgjuarit

Konsumimi i tepruar i tabletave kundër dhembjeve, te personat e gjinisë mashkullore mund të shkaktojë probleme me të dëgjuarit. Mirëpo nuk do të duhej posaçërisht t’i kushtojnë kujdes meshkujt e moshës së re, tërheqin vërejtjen ekspertët amerikan të Harvardit. Deri te ky konkludim kanë ardhur pas dy deceniesh të punës …

Lexone

Meshkujve që u bien flokët mund të kenë probleme me zemrën

Meshkujve që u bien flokët mund të kenë probleme me zemrën

Meshkujt të cilët fillojnë të humbin flokët në majë të kokës sipas gjasave kanë probleme me zemrën, pohohet në studimin e ri të cilin e kanë kryer shkencëtarët japonezë. Hulumtimi në të cilën kanë marrë pjesë madje 37.000 njerëz ka treguar që 32 për qind e meshkujve tullacë kanë mundësi …

Lexone

Ushqimet të cilat vështirësojnë procesin e tretjes

Ushqimet të cilat vështirësojnë procesin e tretjes

Nëse keni probleme me procesin e tretjes në organizmin tuaj, atëherë duhet të bëni kujdes me disa ushqime, të cilat e vështirësojnë këtë proces. Këshilla tepër të vlefshme ju vijnë nga dietologe të huaja. Agrumet Kur keni vështirësi në tretje, ideja për të zgjedhur ushqime të shëndetshme, si fruta dhe …

Lexone