Home / Tag Archives: pretenduar

Tag Archives: pretenduar

8 femra akuzojnë për ngacmime seksuale aktorin e famshëm

Aktori i famshëm Morgan Freeman është akuzuar për ngacmime seksuale nga disa femra, përfshi dhe reporterët që kanë mbuluar filmat e tij, sipas një raporti të ri.16 persona folën për CNN rreth aktorit Morgan Freeman, sot 80 vjeç, duke pretenduar se ai ka bërë disa sjellje të pahijshme kundrejt tyre.8 femra thanë se ishin viktima të ngacmimeve të tij ndërsa 8 të tjera thanë së kishin qenë dëshimtare të veprimeve të tilla.Të 16 personat akuzuan Freeman për sjellje të papërshtatshme gjatë xhirimeve apo promovimit të filmave të tij në kompaninë e tij të produksionit Revelations Entertainment.CNN raporton se ka dhjetëra persona të tjerë që kanë punuar për Freeman që janë bërë pjesë e këtij investigimi.

Lexone

VIDEO: Momente tmerri, pitbulli i shyen këmbën një gruaje

Pronari i një pitbulli që kafshoi një grua, i tha policisë se ajo ishte fajtore sepse sipas tij ia kishte goditur kafshën.Sulmi ndodhi në një stacion metroje në Nju Jork. Pronari i qenit, Ruben Roncallo, fillojë të debatojë me gruan për venduljen e qenit duke pretenduar më pas se ishte ajo që ia goditi e para kafshën.Komentet në rrjete sociale mbi atë çfarë nddhi janë të ndara: disa bëjnë fajtorë gruan e disa thonë se pitbulli duhej të kishte maskë në gojë.

Lexone