Home / Tag Archives: presidentet

Tag Archives: presidentet

SHBA, në ankand syzet e 9 presidentëve amerikanë (Foto)

Një set i jashtëzakonshëm prej 9 palë syzesh për shikim, që i kanë mbajtur më parë presidentët e SHBA-ve, do të nxirren në ankand në 26 prill.Objektet e çmuara ishin dhuruar më parë nga Harry S. Truman, Richard Nixon, Lyndon Johnson, Jimmy Carter, Gerald Ford, Ronald Reagan, Bill Clinton, Bush i madhi dhe Bush i biri për doktor Spencer E. Sherman, përgjegjës i “Museum of Ophthalmology” të San Françiskos.Syzet, të cilat do të dalin në ankand nga Nate D. Sanders Auctions, janë të gjitha të vendosura në korniza dhe të shoqëruara nga letrat e nënshkruara nga vetë presidentët që konfirmojnë vërtetësinë e tyre.1 of 1024 prill 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone