Home / Tag Archives: poshtvideo

Tag Archives: poshtvideo

Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë

Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë . Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir Latifi në UFC: Shqiptari e vë në gjumë kundërshtarin dhe arrin fitoren më të rëndësishme në karrierë. Arrijte e jashtëzakonshme nga Ilir …

Lexone

Ky emision le te kuptoj se femrat e Brazilit jane super bomba !

Ky emision le te kuptoj se femrat e Brazilit jane super bomba !

Ky emision le te kuptoj se femrat e Brazilit jane super bomba ! Është modelja më e popullarizuar e Brazilit, e cila ka ngritur në majë modelingun e botës në fund të viteve nëntëdhjetë. Madje edhe me 37 vjeç, edhe pasi që zyrtarisht është tërhequr nga pista, Gisele mbetet modelja …

Lexone