Home / Tag Archives: poshtethe

Tag Archives: poshtethe

Teknika e re/ Amarildo, piktori që punon me gishta dhe thonj

Amarildo Ruci është një djal 24 vjeç, që pas 8 vitesh pauzë nga piktura, është rikthyer sërish tek pasioni i tij.Për të pikturuar, ai përdor një teknikë të re, ku me gishtat dhe thonjtë e tij ai arrin të realizojë disa piktura shumë mahnitëse, disa prej të cilave mund t’i shikoni më poshtë.The post Teknika e re/ Amarildo, piktori që punon me gishta dhe thonj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone