Home / Tag Archives: posht

Tag Archives: posht

Ju tradhëton gruaja? Ja si ta kuptoni skemën e saj

Ju tradhëton gruaja? Ja si ta kuptoni skemën e saj

Ju tradhëton gruaja? Ja si ta kuptoni skemën e saj … Çdo grua është unike kur është fjala për të treguar shenja ose sinjale që mund të tregojnë pakënaqësi në një martesë. Disa gra mund të duken të qeta ose të gëzuar, ndërsa të tjerat tregojnë shenja që janë të …

Lexone

Bankomati i monedhës Bitcoin, tani edhe në Kosovë!

Auto Draft

Në shumë vende të botës ka filluar të përdoret monedha Bitcoin. Megjithatë, siguria nga përdorimi i kësaj monedhe virtuale nuk është e madhe, sepse garant për investim nuk është askush. Bitcoin është një investim virtual financiar. Me të mund të kryhen shërbime pa para në dorë. Shumë qytetarë kanë filluar …

Lexone

Pse ky cift i ka te gjithe kunder, detaji (Video)

Një burrë dhe një vajzë janë bërë trend në rrjetet sociale dhe gjithçka për shkak të një puthjeje të pazakontë. Rrjeti “shpërtheu” me këtë rast. Deri më tani nuk ka një informacion të gjërë për ta, përveç faktit se diferenca e moshës duket mjaft e thelluar. Burri shfaqet vetëm me …

Lexone