Home / Tag Archives: plazheve

Tag Archives: plazheve

FOTOT: “Festa” e 1 Majit, studentët britanikë dalin nudo

Sot është 1 Maji, Dita Botërore e Punëtorëve.Shumë kush këtë e cilëson si një ditë feste por ajo në fakt duhet që të jetë një ditë proteste.Dhe kjo gjë nuk ndodh rëndomtë vetëm në Shqipëri por edhe në vende të tjera të botës.Diçka e tillë është bërë edhe nga mijëra studentë në Britani, të cilët të favorizuar edhe nga koha e mirë kanë vërshuar drejt plazheve për t’u argëtuar me miqtë që një ditë përpara.Por festë për 1 majin nuk ka pasur vetën në Britani por edhe në vende të tjera të bortës.Hidhini një sy galerisë virtuale dhe shikoni se si ata kane festuar për 1 Majin. (TemA)

Lexone