Home / Tag Archives: pershtatshem

Tag Archives: pershtatshem

Seldi ia blen Mimozës pallton më të bukur që keni parë

Janë dy kënhëtarët më simpatikë për publikun, që duke e përshtatur këngën e tyre me preferencat e shumicës së publikut, ata arritën të bëhen edhe më të komentuarit në media. Seldi dhe Mimoza me fejesën e tyre ishin sensacioni i shtypit rozë për një kohë të gjatë dhe ende ata …

Lexone