Home / Tag Archives: pershpejtimit

Tag Archives: pershpejtimit

Hormone, apo domate?! (FOTO)

E kuqja nga jashtë mund t’ju gënjejë. Dhe nuk është hera e parë. Në qytetin e Vlorës, rast i denoncuar në Express, një qytetar ka blerë në treg domate, e cila në brendësi ishte e mbushur me hormone. Shtimi i hormoneve nga disa prej kultivuesve të domateve, bëhet me qëllim …

Lexone