Home / Tag Archives: pergjithshemtemperatura

Tag Archives: pergjithshemtemperatura

Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 30 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 18 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 5 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 29 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e premte 1 qershor appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 31 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 17 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 29 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e enjte 24 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 25 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 14 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e enjte 24 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e mërkurë 23 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 24 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 15 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e mërkurë 23 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 22 maj

Gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 28 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 16 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 22 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e martë 15 maj

Edhe gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 22 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 12 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e martë 15 maj appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, e dielë 13 maj 2018

Edhe gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 24 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 14 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, e dielë 13 maj 2018 appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, 11 maj 2018

Edhe gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 25 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 14 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, 11 maj 2018 appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Moti për ditën e sotme, 10 maj 2018

Edhe gjatë ditës së sotme, në vend do të mbizotërojë kohat e vranët dhe me shira të përgjithshëm.Temperatura më e lartë është 22 gradë celcius, ndërsa temperatura më e ulët është 13 gradë celcius.The post Moti për ditën e sotme, 10 maj 2018 appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone