Home / Tag Archives: pergjigjej

Tag Archives: pergjigjej

VIDEO/ Shokon burri shqiptar, 50 vite të martuar dhe ende nuk i di emrin gruas

Historia e një çifti shqiptar është bërë protagon iste në një emision televiziv.Gjithçka është bazuar në një shkrim të atëhershëm të gazetës “Rilindja”.Bëhet fjalë për disa zakone të vjetra që edhe thirrja e baskëshortes në emër ishte e ndaluar.Çifti është me origjinë nga Vushtrria.Ai shkoi në komunë për të kryer një shërbim administrativ në atë kohë, dhe u pyet për emrin e gruas, nuk arriti t’i përgjigjej zyrtares në komunë.Nisur nga kjo ngjarje shkrimi u bë dhe pjesë e gazetës.Shikoni videon e mëposhtme.

Lexone