Home / Tag Archives: perfitoi

Tag Archives: perfitoi

4 vite e 8 muaj burg 54-vjeçarit nga Korça: Përdhunoi dhe la shtatzëne fqinjën minorene

“4 vite e 8 muaj burg”, ky ka qenë vendimi që ka dhënë gjykata e Korçës për Ligor Biban që përdhunoi dhe la shtatzënë fqinjën e tij 15-vjeçare.Më herët, Prokuroria kërkoi 8 vite burg për 54-vjeçarin ndërsa gjykata vendosi ta dënojë me 7 vite burg.Biba ka pranuar fajësinë për ngjarjen, pas rezultateve të analizës së ADN-së të cilat treguan se ai ishte babai i fëmijës.Ai përfitoi uljen me 1/3 të dënimit si pasojë e aplikimi të gjykimit të shkurtuar.(TemA)

Lexone

Përdhunoi të miturën dhe e la shtatzanë, Gjykata merr vendimin për 54 vjeçarin

Ligor Biba, 54 vjeçari që përdhunoi dhe la shtatzanë fqinjën e tij 15 vjeçare, është dënuar nga Gjykata e Korçës me 4 vite e 8 muaj burgim.Prokuroria ka kërkuar 8 vite burg për 54 vjeçarin, ndërsa Gjykata vendosi që ta dënojë me 7 vite burgim.Megjithatë, Biba ka pranuar se ishte fajtor dhe pas rezultateve të analizës së ADN-së, të cilat treguan se ai ishte babai i fëmijës, 54 vjeçari përfitoi uljen me 1/3 e dënimit, si pasojë e aplikimit të gjykimit të shkurtuar.Kështu, Ligor Biba do të qëndrojë në burg për 4 vite e 8 muaj.Burimi: BalkanwebThe post Përdhunoi të miturën dhe e la shtatzanë, Gjykata merr vendimin për 54 vjeçarin appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone

Përdhunoi të miturën duke e lënë shtatzanë, Gjykata merr vendimin për 54 vjeçarin

Ligor Biba, 54 vjeçari që përdhunoi dhe la shtatzanë fqinjën e tij 15 vjeçare, është dënuar nga Gjykata e Korçës me 4 vite e 8 muaj burgim.Prokuroria ka kërkuar 8 vite burg për 54 vjeçarin, ndërsa Gjykata vendosi që ta dënojë me 7 vite burgim.Megjithatë, Biba ka pranuar se ishte fajtor dhe pas rezultateve të analizës së ADN-së, të cilat treguan se ai ishte babai i fëmijës, 54 vjeçari përfitoi uljen me 1/3 e dënimit, si pasojë e aplikimit të gjykimit të shkurtuar.Kështu, Ligor Biba do të qëndrojë në burg për 4 vite e 8 muaj.Burimi: BalkanwebThe post Përdhunoi të miturën duke e lënë shtatzanë, Gjykata merr vendimin për 54 vjeçarin appeared first on Zonë E Lirë.

Lexone