Home / Tag Archives: perdoruesit

Tag Archives: perdoruesit

Lodra e seksit mbledh informacionin e përdoruesve

Lodra e seksit mbledh informacionin e përdoruesve

Kompania që prodhon lodra seksi të lidhur me internet është akuzuar për mbledhjen e informacionit rreth zakoneve seksuale të përdoruesve të saj. Lovens, me zyrën e saj në Hong Kong, po grumbullon dhe regjistron “të dhënat më intime dhe më të ndjeshme në lidhje me përdoruesit e tij dhe përdorimin …

Lexone