Home / Tag Archives: perdorimtash

Tag Archives: perdorimtash

Galaxy S9 vjen me kombinim të skanimit të fytyrës dhe iris

InteligentScan është opsioni, të cilin do ta ketë telefonat më të ri Samsung Galaxy S9 i S9+. Opsioni do të përdorë skanimin e fytyrës dhe irisit për hapjen e pajisjes në kushte të dobëta ose ndriçim të forcuar. Ky opsion do t’iu sjellë përdoruesve rezultate më të mira në përdorim. …

Lexone