Home / Tag Archives: pastrehe

Tag Archives: pastrehe

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni dhe orangutani shokë të ngushtë, bëhen hit në internet (Video)

Qeni ‘Roscoe’ dhe orangutani ‘Suriya’ u takuan në një strehimore kafshësh më 2006. Pëderisa Suryia, 6 vjeç, u lind në strehimore, Roscoe ishte i pastrehë dhe u strehua më vonë në një strehimore në Plazhin Myrtle, Karolinë të Jugut. Që prej atëherë, ata janë bërë kafshë të famshme, duke u …

Lexone