Home / Tag Archives: parakalimit

Tag Archives: parakalimit

Patrician e “tradhton” dekolteja, asetet dalin “sheshit” (Foto)

1 of 9Pasi fustani “e la në baltë” në Venecia vitin e kaluar duke ekspozuar atë çka fshihte nën të çarën e tepruar, Patricia Contreras është “turpëruar” sërish. Këtë herë në Festivalin e Kanës ajo ishte përpjekur t’i mbulonte mirë asetet, por dekolteja e “tradhtoi”.Gjatë parakalimit në qilimin e kuq të Kanës, gjoksi i vajzës meksikane të ekranit doli sheshit, por ajo e mori me sportivitet dhe të qeshur këtë episod.9 maj 2018 (gazeta-Shqip.com)

Lexone