Home / Tag Archives: panoramike

Tag Archives: panoramike

Një replikë me Ben Blushin dhe “pushkën” e tij në TCH

Nga Erjon BraçeShihe diellin Blush, e vërteta është në dritë të tij!Mos kopjo, por mbi te gjitha mos genje, Blush!Boll! Ka nje kufi dhe rrena!Te shtune, une jo ti, as Altini yt e as pushka e tij, fola per rrugen nga autostrada ne Divjake!Ti, Altini yt dhe pushka e tij thjesht kopjuat shqetesimin tim publik.S’u falenderoj dot kete here, plagjatura eshte e denueshme.Por, dDo e bejme dhe ate rruge o Blush, do e bejme, jo duke mbushur gropa sic thua ti, do e rindertojme.Nderkohe, zarat duhet te te kishin thene se per ne Divjake ka edhe dy rruge te tjera, njera nga autostrada direkt ne Divjake per 15 minuta ne perfundim e siper.Rruga nga vjen prej Lushnjes ne Divjake pushka jote.Ka dhe nje te dyte qe lidh Cerme Sektorin me kete rruge ne nyjen Tre Ura, por me te kemi probleme-cilesia mizerabel e ne nuk e marrim ne dorezim, kemi kerkuar inspektim e pas tij vjen kallezimi!Nderkohe cke me kullen Blush?Diell, park, det, lagune e zogj sheh prej aty, sic i ka bere natyra, j..

Lexone