Home / Tag Archives: njerezit

Tag Archives: njerezit

As në punë e as në internet: Vendi ku do ta takoni fatin e jetës

As në punë e as në internet: Vendi ku do ta takoni fatin e jetës

Nëse jeni duke kërkuar fatin e jetës tash e një kohë, atëherë keni qenë duke kërkuar në vende të gabuara. Por nuk keni faj, fundja fundit, askund nuk ekziston një udhëzues që tregon se ku duhet ta kërkojmë dashurinë, transmeton Telegrafi. Mirëpo, një hulumtim i fundit duket se e ka …

Lexone

Ndiqni ndryshimet: Çfarë na tregojnë simptomat e çuditshme?

Ndiqni ndryshimet: Çfarë na tregojnë simptomat e çuditshme?

Sinjalet fillestare të organizmit tuaj, të cilat tregojnë ndryshimet e gjendjes shëndetësore, ndonjëherë është e vështirë të deshifrohen. Kushtoni kujdes këtyre simptomave më të shpeshta… Disa simptome trupore janë shqetësuese. Pothuajse secili prej jush tashmë është ballafaquar me ndonjë shenjë paralajmëruese. Mirëpo, në rastet më të shpeshta fjala është për …

Lexone

Dalin foto të papublikuara të presidentit Thaçi me Ivanka Trump

Presidenti Thaçi ditë më parë ishte mysafirë në ceremoninë e flajës së mëngjesit, ku krahas shumë personaliteve botërore, folës kryesor ishte presidenti amerika, Donalt Trump.Thaçit iu kishte rezervuar një tavolinë shumë e vecantë. Ai ishte ulur bashkë me dy njerëzit më të afërt dhe më më ndikim të presidentit Trump. …

Lexone

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, Meta: Nuk duhet të pranojnë të jenë faktor sekondar në shoqëri

Dita Ndërkombëtare e Grave dhe Vajzave në Shkencë, Meta: Nuk duhet të pranojnë të jenë faktor sekondar në shoqëri

Presidenti Ilir Meta në kuadër të Ditës Ndërkombëtare të Grave dhe Vajzave në Shkencë ka marrë pjesë në një aktivitet ku ishin të pranishëm edhe përfaqësuesi i UNWomen në Shqipëri Giuseppe Belsito, pedagoge, shkencëtare, nxënëse të shkëlqyera të shkollave të mesme. Me këtë rast Presidenti Meta i dhuroi Bibliotekës duke …

Lexone

LEGJENDË URBANE APO E VËTETË: SI HUNDA ashtu edhe MBURRJA

28585176-99158

Nëse ju jeni kureshtare se çfarë është i dashuri juaj, vështrojeni hundën e tij dhe do të mësoni të gjitha ato që nuk mund të shihen me shikim të parë. Pikërisht forma e hundës mund t’ju zbulojë shumëçka nga karakteret e njerëzve, gjë që është posaçërisht e rëndësishme kur njihni …

Lexone