Home / Tag Archives: ndeshjeste

Tag Archives: ndeshjeste

Romario këshillon Gabriel Jesus para Botërorit: Bëj shumë seks

Legjenda e Brazilit, Romario, është pyetur në një intervistë se çfarë këshille do t’i jepte Gabriel Jesus para Kupës së Botës.“Një nga këshillat e mia është që të bëjë shumë seks”, ka thënë Romario.“Të shijojë ditët pushim dhe të jetë i përqendruar në ditën e ndeshjes dhe gjatë ndeshjes.Të kuptojë se çdo rast mund të jetë i fundit dhe, për rrjedhojë, duhet ta shfrytëzojë në maksimum.Duhet të shkojë në Botëror dhe të shënojë gola. Kjo është e vetmja gjë që ka rëndësi”, vijoi ai.

Lexone