Home / Tag Archives: mungeses

Tag Archives: mungeses

Rekord për guinnes në Shqipëri: 12 vjet për shqyrtimin/gjykimin e plotë të një dosjeje

Çështjet e pashqyrtuara prej vitesh në Gjykatën e Lartë mund t’i kushtojnë shumë shtrenjtë shtetit në Gjykatën e Drejtave të Njeriut në Strasburg.Paralajmërimi për kostot e dosjeve të zvarritura vjen nga avokatët.Në këtë gjykatë gjenden në radhë rreth 20 mijë dosje të pahapura nga gjyqtarët për shkak të mungesës së kuorumit të anëtarëve.Sipas avokatit Ervin Muja, afati i shqyrtimit të një dosjeje në të gjitha shkallë shkon deri në 12 vjet, për shkak të zvarritjeve dhe problemeve të krijuara nga mungesa e gjyqtarëve siç është rasti i Gjykatës së Lartë.(TemA TV)

Lexone

Citroen 2CV legjendar shitet për 70 mijë euro (Foto)

Citroen 2CV legjendar shitet për 70 mijë euro (Foto)

Njëri nga modelet e para Citroen 2CV, i cili premierën e ka pasur më 7 tetor 1948 në panairin e veturave në Paris, është shitur në vlerë disa herë më të madhe se sa pritej. Në ankandin e mbajtur në Paris, Citroen 2CV Tip A nga viti 1949 është shitur …

Lexone