Home / Tag Archives: mundesuar

Tag Archives: mundesuar

Partitë politike ndezin motorët për zgjedhjet lokale

Partitë politike ndezin motorët për zgjedhjet lokale

Partitë politike në Maqedoni tashmë kanë intensifikuar aktivitet partiake në terren dhe thonë janë të gatshme të futen në garë zgjedhore. Siç ka paralajmëruar kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi, zgjedhjet lokale duhet të mbahen në tetor. Por, njohësit e çështjeve politike thonë se vendimtare për të siguruar fitore do të …

Lexone