Home / Tag Archives: momentin

Tag Archives: momentin

Dyert e dollapit lëvizin vet, frikë nga fantazmat (Video)

Dyert e dollapit lëvizin vet, frikë nga fantazmat (Video)

Sean Reynold ishte me gruan dhe të bijën në dhomën e gjumit, në shtëpinë e tyre që ndodhet në Liverpul të Anglisë, kur dyert e dollapit të garderobës nisën të lëvizin vet. Pronari 34-vjeçar, që filmoi momentin dramatik, por frikësohet se është ndonjë aktivitet paranormal, ndërsa është ‘i rrethuar me …

Lexone

Gjërat më të pakëndshme që mund t’ju ndodhin gjatë seksit

Gjërat më të pakëndshme që mund t’ju ndodhin gjatë seksit

Fjala e thënë pa dashje, cikli i paplanifikuar, aroma jo e mirë nga goja, janë vetëm disa situata aspak të këndshme, të cilat mund t’ju ndodhin në shtrat. Situata të tilla nuk janë të rralla dhe mund t’i ndodhin secilit, por si të veprohet dhe si të silleni në situata …

Lexone