Home / Tag Archives: mesjavene

Tag Archives: mesjavene

Piano Bar 2015-Muzike Shqiptare 100%

Hite te mrekullueshme nga muzika klasike shqiptare,Prelude,Valle,Miniatura,Humoreska,Valse,etj…Muzika e Filmit,Kenge Festivalesh,Arie,Romanca,Qytetare-Tradicionale,Nga Veriu ne Jug te Shqiperise,kenge per femije,Gjithcka qe flet e luhet shqip….! Cdo mesjave-Ne Tirane Bar Il Gusto…- E merkure,E Enjte …..(Perballe Kryeministrise te Kullat Binjake).Mirepres cdo kerkese tuajen! Sepse Muzika Shqiptare eshte Muzike Europiane dhe ze vendin e duhur …

Lexone