Home / Tag Archives: mercedes

Tag Archives: mercedes

VIDEO: Skifterët vjedhin Mercedes-in në më pak se 30 sekonda

Hapja e makinave të teknologjisë së fundit është bërë tashmë diçka shumë e thjeshtë për hajdutët.Në videon e më poshtme do të shikoni se si hajdut vidheni një makinë Mercedes në më pak se 30 sekonda.Vjedhje u bë e mundur falë një paisjeje të teknologjisë së lartë e cila hap dhe ndez makinën pa çelës. (TemA)

Lexone