Home / Tag Archives: mehmet

Tag Archives: mehmet

“Mehmet Kosova” dhe “Sulltan Hyrremi” në një film

“Mehmet Kosova” dhe “Sulltan Hyrremi” në një film

Kenan Imirzalioglu dhe Meyrem Uzerli kanë nisur xhirimet e filmit të ri “Cingoz Recai”, që pritet me shumë kureshtje. Aktori luan personazhin me disa karaktere të ndryshme të një ‘hajduti profesionist’, ndërsa aktorja luan rolin e një ‘mashtrueseje’. Imirzalioglu njihet në Kosovë për rolin e “Mehmet Kosova” ndërsa Uzerli për …

Lexone