Home / Tag Archives: marketit

Tag Archives: marketit

DETAJET/ ‘Ladi me tha hajde me mua se …’, çfarë rrëfeu grabitësi për vrasjen e Agim Bucit

Kanë dalë detaje të reja në lidhje me vrasjen e rëndë që ndodhi Brenda marketit në Kamëz.Njëri prej autorëve, Ruzhdi Hode shprehet se nuk e dinte që Vladimir Kurti do të qëllonte dhe se detyra e vetme e tij ka qenë transportimi me makinë.Ladi me tha hajde me mua marrim çfarë të gjejmë dhe i ndajmë bashkë. Unë vetëm e çova me makinë nuk kam asnjë faj. Nuk e dija se do qëllonte’.Kurti, që jetonte pranë marketit ku mbeti i vrarë dhe pronari Agim Buçi kërkoi ndihmën e shokut të tij Ruzhfi Hodo i cili jeton në periferi të Kamzës.Hodo kishte për detyre të mbështeste në veprime Kurtin dhe të bënte transportin me mjetin e tij Volswagen.

Lexone