Home / Tag Archives: lladrovci

Tag Archives: lladrovci

Lladrovci do të mbajë ligjëratë në universitetin austriak

Lladrovci do të mbajë ligjëratë në universitetin austriak

Kryetari i Komunës së Drenasit, Ramiz Lladrovci, do të mbajë ligjëratë në Universitetin e Gracit, në kuadër të një vizite zyrtare në Austri. Ai po ashtu gjatë kësaj vizite do të takohet me kryetarët e dy komunave, të Weiz-it, Erwin Eggenreich, dhe kryetarin e Gleisdorf-it, Christoph Stark, transmeton Klan Kosova.

Lexone