Home / Tag Archives: lazarati

Tag Archives: lazarati

Berisha: Policia po bën terror në Lazarat

Berisha: Policia po bën terror në Lazarat

Ish-kryeministri Sali Berisha ka publikuar ditën e sotme, denoncimin e një qytetari nga Lazarati, i cili tregon se kanë 4 ditë pa drita. Në mesazhin e tij, qytetari thotë edhe pse janë të rregullt me pagesat, policia po bën terror ndaj tyre, dhe se vetëm Lazarati është pa drita në …

Lexone