Home / Tag Archives: kumanove

Tag Archives: kumanove

LSDM hap shtab në “Lagjen e Trimave” Kumanovë (VIDEO)

[/caption] Kandidati i LSDM-së për Komunën e Kumanovës Maksim Dimitrievski, në takim me banorët e Lagjës së Trimave, tha se duhet të hiqet “hendeku” në mes qytetit që ka ndarë në dysh shqiptarët dhe maqedonasit si nga mentaliteti ashtu edhe nga kushtet ku jetojnë. Ai tha se deri më tani …

Lexone